top of page

Pynte festbordet

Enten du ønsker å pynte bordet selv eller planlegger et mer storslått arrangement og ønsker hjelp til utførelsen, hjelper vi deg å finne en rød tråd i bordpynten.

 

Når du planlegger en middag eller fest, har kanskje allerede noen idéer, eller så har du ingen anelse om hvor du skal begynne. Selv det lille middagsbordet kan bli noe ekstra med en gjennomtenkte idé og valg av blomster og farger. 

 

​Vi hjelper og veileder deg, slik at blomstene danner en vakker ramme rundt middags- eller festbordet.

Veiledning

Ta kontakt i god tid, hvis du ønsker et gjennomarbeidet bordarrangement, slik at vi har mulighet å forberede bestillinger og passe på at vi har alt på plass i tide. 

Ha gjerne med inspirasjonsbilder, bilde av middags- eller festbordet, vaser som skal brukes, servise, evt eget bordpynt og gjerne selve rommet og omgivelserna. 

 

Mange av våre kunder kommer med egne vaser, og vi lager alt ferdig til henting eller levering.  

Forberedelse

Priser avhenger av valg av blomster, tidsbruk / arbeid, teknikk og utforming. Vi anbefaler at dere tar kontakt og forteller litt om deres blomsterønsker for bordpynten. Vi kan da gi dere et prisestimat tilpasset deres ønskemål.  

Priser

Dette tilbyr vi

En gjennomarbeidet kolleksjon med snittblomster eller partybøtte med sommermiks til DIY-kunden. Ferdige arrangement, enten store eller små. Sesongens blomster eller  tilpasset

dine ønskemål og/eller tema.

Ta kontakt for å diskutere bordpynt

med oss!

Pynte festbordet 

Blomster på bordet hører med, enten anledningen er liten eller stor. Sammen med dere vil vi finne frem til et personlig og vakkert blomsterarrangement til middags- eller festbordet.

bottom of page