top of page

Om oss

Etter 25 år på landet, med en blomstrende hage, jord under neglene og et drivhus fylt til randen av tomatplanter, vinranker og urter, flyttet jeg tilbake til byen.

Nå bor jeg her i Bjørvika. Fra mitt vindu mot byen ser jeg travle mennesker som skal steder. Fra et annet vindu ser jeg Ekeberg, fjorden og øyene. Jeg elsker å bo i her, men var det noe som manglet…?

En sen sommerkveld i 2020, sa døtrene mine “kan du ikke åpne en blomsterbutikk da, mamma?” Jeg lo det bort, men innerst inne følte jeg at, jo, det var akkurat det jeg skulle gjøre.

9 måneder senere åpner Bjørvika Blomster innerst Oslobukta, bare et lite skrik (!) fra det nye Munchmuseet. På hjørnet av Operagata og Rostockgata fylles både butikken og brosteinen utenfor med vakre buketter og grønne planter. 

 

Jeg gleder meg til å hilse på deg - enten du er på jakt etter inspirasjon eller en blomst som gleder i hverdagen. Jeg har samlet sammen et herlig og kompetent team som vil hjelpe deg å finne den perfekte planten eller buketten til deg selv - eller en du er glad i.

 

Nå er Bjørvika perfekt. Vi sees!

Lena og teamet

C4BD9542-207F-48CA-9784-8B025EDD522C.JPG
bottom of page