top of page

Event

Våre florister vil sammen med deg/dere finne frem til det perfekte blomsterarrangementet for deres event, slik at blomstene danner en vakker ramme gjennom hele dagen eller kvelden.​

Veiledning

Ta kontakt i god tid før arrangementet, slik at vi har mulighet å forberede bestillinger og passe på at vi har alt på plass til dagen. Ha gjerne med eller send bilde av logo, inspirasjonsbilder og lokalet. Har dere kanskje et tema for arrangementet? Alt er detaljer som hjelper våre florister å lage et sammenhengende blomsterarrangement som gir gjestene et ekstra godt inntrykk av bedriften eller organisasjonen.

Forberedelse

Priser avhenger av valg av blomster, tidsbruk / arbeid, teknikk og utforming. Vi anbefaler at dere tar kontakt med  ønskemål og budsjett. Dere vil få et prisestimat og tilsendt tilbud for vurdering.

Priser

Dette tilbyr vi

Vi i Bjørvika Blomster er opptatt av godt samarbeid, personlig service og høy kvalitet. Vi tilbyr vakre blomsterarrangement, scenedekorasjon, borddekorasjon, blomster til foredragsholdere mm

Ta kontakt for tilbud

Blomster til store og små events 

Skal du arrangere et større møte, konferanse, kick-off eller firmafest? Vakre, profesjonelt arrangerte blomster er med på å gi gjestene et godt førsteinntrykk av arrangementet og styrker bedriftens eller organisasjonens identitet. 

bottom of page