top of page

Bryllup

Du som planlegger bryllup har kanskje allerede begynt å tenke på brudebuketten. Den skal være vakker, passe din stil, dine farger, og være god å bære. Våre florister vil sammen med deg finne frem til det perfekte brudearbeidet for akkurat deg. 

 

​I tillegg til brudebukett / brudearbeid hjelper og veileder vi dere i valg av corsage / knapphullsblomst, blomster til brudepike/brudesvenn, vielse, festlokale og borddekor, slik at blomstene danner en vakker ramme gjennom hele dagen. Vi tilbyr også blomster for DIY-brudeparet som selv vil pynte festlokalet. 

Veiledning

Forberedelse

Ta kontakt i god tid før bryllupet, slik at vi har mulighet å sette av dagen, forberede bestillinger og passe på at vi har alt på plass til den store dagen. 

 

Ha gjerne med bilde av brudekjole, smykker og evt inspirasjonsbilder av brudebuketter. Har dere kanskje et tema for bryllupet? Hvilken årstid er bryllupet planlagt? Alt er detaljer som hjelper våre florister å lage et sammenhengende bryllupsarrangement som virkelig får den store dagen å blomstre.

Pris avhenger av valg av blomster, tidsbruk/arbeid, teknikk og utforming.

 

Vi anbefaler at dere tar kontakt og forteller litt om deres blomsterønsker for bryllupet. Vi kan da gi dere et prisestimat tilpasset deres ønskemål.

Vi ønsker også velkommen til dere som ønsker en enklere bukett og/eller er ute i siste liten. Vi har alltid fine blomster i butikken og ser frem til å hjelpe dere også med den enkle blomsten.

Priser

Hva vi tilbyr

Vi i Bjørvika Blomster er opptatt av eventyrlige buketter, god atmosfære, personlig service og høy kvalitet. Vi tilbyr personlig bryllupskonsultasjon i hyggelige omgivelser, i hjertet av Bjørvika. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og/eller booking av dag 

  • Klassisk brudebukett / brudearbeid fra kr 2.500,-

  • Corsage / knapphullseblomst fra kr 225,-

  • Hodekrans til barn fra kr 550,-

  • Borddekorasjon fra kr 450,-

  • Småvaser - pris avhenger av blomst og antall

Priseksempler

Eventyrlige buketter

Blomster er for mange en viktig del av både store og små bryllup. Vi elsker bryllup og brudearbeid, og vil sammen med dere finne frem til et personlig og vakkert bryllupsarrangement. 

Foto: Rizah Konjic

bottom of page